Κοινωνία Κυριακή 16/01/2022, 18:52
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφέρεια Αττικής: Σημεία για δωρεάν τεστ Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη

Περιφέρεια Αττικής: Σημεία για δωρεάν τεστ Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη

4.000 πολίτες έχουν πραγματοποίησαν δωρεάν rapid τεστ, που διενεργούνται στο πλαίσιο Δράσης της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ στην Αττική. Ειδικότερα, για την περίοδο από τις 23/12/21, ημέρα έναρξης της Δράσης, έως και τις 14/1/22, οι πολίτες που επισκέφθηκαν τα σημεία που τα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και του ΙΣΑ διενεργούσαν διαγνωστικούς ελέγχους για Covid ξεπέρασαν τις 4.000.

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι διενεργήθηκαν σε Δομές (Γηροκομεία κ.ά) και Δήμους της Αττικής. Μεταξύ άλλων, έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένα σημεία των Δήμων Πετρούπολης, Ηρακλείου, Αχαρνών, Κρωπίας, Παπάγου – Χολαργού, Μεγαρέων και Σαλαμίνας. 

Για αύριο Δευτέρα 17/1/22 κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών θα διενεργούν rapid test στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου (Λ. Μεσογείων 415-417)  από τις 10:00 έως 14:00.

Την Τρίτη 18/1/22 θα πραγματοποιούνται rapid test από τις 9:00 έως 14:00 στις κάτωθι δομές του  Δήμου Μάνδρας

  • ΚΑΠΗ Μάνδρας, Θεμιστοκλέους 10, Μάνδρα
  • ΚΑΠΗ Βιλίων, Γκούρας 1, Βίλια
  • ΚΑΠΗ Ερυθρών, Κύπρου 1, Ερυθρές 

Τέλος, για την Τετάρτη 19/1/22 κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών της Π.Α και του ΙΣΑ θα βρίσκονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ηλιούπολης, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου και Λεωφ. Πρωτόπαπα, Ηλιούπολη από τις 9:00 έως 14:00.

Σημειώνεται ότι τον συντονισμό της Δράσης έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Με συνέπεια στηρίζουμε τις προληπτικές δράσεις με στόχο τη θωράκιση της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των πολιτών. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας είναι ορατά και η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη. Σε συνεργασία με τους Δήμους συνεχίζουμε τους εκτεταμένους διαγνωστικούς ελέγχους για Covid μέχρι την οριστική νίκη μας απέναντι στην πανδημία».

Υπενθυμίζεται ότι για τη διενέργεια του ελέγχου δεν απαιτείται ραντεβού, παρά μόνον η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΜΚΑ.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Rapid tests: Πόσο κοστίζουν σε άλλες χώρες;

Τέλος τα τεστ κορωνοϊού από τη μύτη;

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News