Κοινωνία Τρίτη 11/01/2022, 16:54
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Experience Park: Παραμένει ανοιχτό το πάρκο στο Ελληνικό

Από τις 17.00 έως τις 22.00

Experience Park: Παραμένει ανοιχτό το πάρκο στο Ελληνικό

Ανοιχτό για το κοινό θα συνεχίσει να είναι το Experience Park, το πρώτο έργο της ανάπλασης του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού.  

Με έκταση πάνω από 70 στρέμματα και με περισσότερα από 500 δέντρα και 55.000 μεσογειακά φυτά, το πάρκο άνοιξε τις πόρτες τους για πρώτη φορά την περίοδο των Χριστουγέννων. 

Λόγω όμως, της μεγάλης ανταπόκρισης των πολιτών, αποφασίστηκε να παραμείνει επ’ αόριστον ανοιχτό. Έτσι, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 17:00 έως τις 22:00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν 

Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού, ενώ για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης και παρέχεται δωρεάν μετακίνηση μέσω shuttle bus από το Μετρό Ελληνικού. 

Oι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα στα δύο μοναδικά light installations, το Stalactite και το Helios. Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μπορούν να ανακαλύψουν το Σιντριβάνι με εκατοντάδες πίδακες νερού, τον χώρο υπαίθριας άθλησης και την παιδική χαρά.  

Στο Food Court, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις από τα FAT CAT The Burger Syndicate by Ilias Skoulas, Falafeladiko, ESTEBAN Burrito Bar και Lukumádes. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Lamda: Στις Mace – Jacobs η διαχείριση της κατασκευής κτιρίων στο Ελληνικό

Lamda Development: Συμφωνία με τη Eurobank για πύργο γραφείων στο Ελληνικό 

Ελληνικό: «Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το καζίνο

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News