Κοινωνία Δευτέρα 10/01/2022, 21:40
ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

AEI: Με φυσική παρουσία η εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου

AEI: Με φυσική παρουσία η εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου

Mετά το τέλος της εξεταστικής περιόδου ή σε άλλη ημερομηνία θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν οι φοιτητές στα μαθήματα που είχαν δηλώσει και δεν εξετάστηκαν λόγω νόσησης από Sars-Cov 2, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διενέργεια εξετάσεων κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία.

Οι φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη, δεν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση. Η απουσία τους λόγω νόσησης θα προκύπτει μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass.

Όλοι οι φοιτητές, που προσέρχονται στο Α.Ε.Ι./Α.Ε.Α. για τη συμμετοχή τους σε γραπτές ή προφορικές εξετάσεις, υποχρεούνται να υποβάλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass(https://edupass.gov.gr), εάν δεν έχουν ήδη υποβάλει σχετική δήλωση κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις πραγματοποιείται υποχρεωτικά κατόπιν επίδειξης ενός εκ των κάτωθι: Πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης, βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, εξέτασης PCR έως εβδομήντα δύο (72) ωρών ή εξέτασης rapid test έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης του μαθήματος.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News