Κοινωνία Δευτέρα 27/12/2021, 13:44
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένει κρατούμενος ο Στ. Παναγιωτόπουλος – Νέα υπόθεση ροζ βίντεο

Απολογείται εκ νέου αύριο

Παραμένει κρατούμενος ο Στ. Παναγιωτόπουλος – Νέα υπόθεση ροζ βίντεο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του για μία από τις δύο υποθέσεις με τα ροζ βίντεο. 

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ. 

Ωστόσο, οι εισαγγελικές αρχές αποφάσισαν να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος έως ότου απολογηθεί για τη νέα μήνυνη, η οποία αφορά ακόμη μία περίπτωση ανάρτησης ροζ βίντεο. Για την υπόθεση διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη. 

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο καταγγέλλουσες, μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκανε λόγο για ακόμη επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες, τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο.  

Στο μεταξύ, o Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος με ψεύτικα προφίλ ανέβαζε όλα αυτά τα χρόνια οπτικοακουστικό υλικό σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί επιχείρησε να σβήσει το πορνογραφικό υλικό· όμως στάθηκε αδύνατον, λόγω του μεγάλου όγκου του.  

Ο κ. Λύτρας διευκρίνισε ότι μένει να φανεί από την έρευνα «αν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο Διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο». Αν το όφελος ξεπερνούσε τα 120.000 ευρώ, θα πρόκειται για κακούργημα.  

«Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να το δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», διεμήνυσε, τέλος, ο κ. Λύτρας. 

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News