Κοινωνία Δευτέρα 14/12/2020, 06:50
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Ισχυρές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Κακοκαιρία και σήμερα, η οποία σταδιακά θα περιοριστεί στην ανατολική χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 με 8 μποφόρ στα πελάγη. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα ισχυρές που το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, για σήμερα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές. Ειδικότρεα, στα δυτικά γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με

τοπικές βροχές ενώ τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Το απόγευμα οι βροχές θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη.

Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ στα κεντρικά και τα βόρεια νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News