Κοινωνία Τετάρτη 22/12/2021, 16:00
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε στις αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Παραδόθηκε στις αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε λίγο πριν από τις 4.00 το απόγευμα ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές. 

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του παρουσιαστή έχουν υποβληθεί αρκετές καταγγελίες για δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο πρώην συντρόφων του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού. Κι αυτό, χωρίς τη συγκατάθεσή τους. 

Μάλιστα, οι εν λόγω καταγγελίες στάθηκαν αιτία προκειμένου να αποπεμφθεί από την σατυρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», στην οποία εργαζόταν για σειρά ετών. 

Λίγο νωρίτερα, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για συνολικά εννέα καταγγελίες, οι οποίες σχετίζονται με τον κ. Παναγιωτόπουλο. 

«Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο κ. Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί ένα από τα θύματα. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Revenge Porn: Το χυδαίο φαινόμενο της εκδικητικής πορνογραφίας 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ζητάω συγγνώμη για τις πράξεις μου – Δεν γνώριζαν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News