Κοινωνία Τρίτη 14/12/2021, 15:43
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στη Γλυφάδα: Μπορεί να εξυπηρετεί έως 1.800 ραντεβού την ημέρα

Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στη Γλυφάδα: Μπορεί να εξυπηρετεί έως 1.800 ραντεβού την ημέρα

Εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι το νέο mega Εμβολιαστικό Κέντρο στη Γλυφάδα, το οποίο  διαθέτει 16 εμβολιαστικές γραμμές και θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί καθημερινά 1.500-1.800 πολίτες.

Το νέο mega Εμβολιαστικό Κέντρο στελεχώνουν υγειονομικοί και λοιπό προσωπικό από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας επιτάχυνσης των εμβολιασμών και της άμεσης εξυπηρέτησης των ολοένα και αυξανόμενων ραντεβού, από τις 18 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν 24 επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές στο mega Εμβολιαστικό Κέντρο Περιστερίου. 

«Αναφορικά με την πανδημία, τώρα έχουμε αισιόδοξα μηνύματα ότι είμαστε σε ύφεση», είπε ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης. «H δυναμική του mega Εμβολιαστικού Κέντρου είναι στα 1.500-1.800 ραντεβού την ημέρα. Όπως καταλαβαίνετε, είναι μια μεγάλη κάλυψη για την περιοχή και με δεδομένο ότι διαθέτει εμβόλια συγκεκριμένης εταιρείας, της Moderna, τα οποία δεν υπάρχουν σε πολλά άλλα εμβολιαστικά κέντρα, θεωρούμε ότι θα υπάρχει προσέλευση και από άλλες περιοχές», πρόσθεσε.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News