Κοινωνία Κυριακή 24/10/2021, 21:19
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρον Μπάιντεν για την υγεία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Ενδιαφέρον Μπάιντεν για την υγεία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη εκδήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο προσωπικός γιατρός του Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε από τον Λευκό Οίκο, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη και προσφέροντας εάν χρειαστεί τις υπηρεσίες του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στις ΗΠΑ, λίγο πριν την αναχώρηση για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξη του.

Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο George Washington Uninversity για ιατρική παρακολούθηση. Συμφώνα με πληροφορίες είναι ευδιάθετος και δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανησυχίας για την υγεία του, ενώ θα παραμείνει και σήμερα το βράδυ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη αύριο στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News