Κοινωνία Πέμπτη 14/10/2021, 15:52
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά αύριο σχολεία – βρεφονηπιακοί στις περιοχές που επλήγησαν

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά αύριο σχολεία – βρεφονηπιακοί στις περιοχές που επλήγησαν

Κλειστά θα μείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, λόγω της εν εξελίξει κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Η απόφαση έγινε γνωστή από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος μίλησε στον «ΣΚΑΪ» και ο οποίος εξήγησε ότι βασική προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των μαθητών.

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στις περιοχές που επλήγησαν, δηλαδή στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής), Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας) και Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας).

Νωρίτερα, η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι για σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, θα μείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους τα σχολεία πρωτοβάθμιας (νηπιαγωγεία – δημοτικά) και δευτεροβάθμιας (γυμνάσια – λύκεια) εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά αύριο σχολεία – βρεφονηπιακοί στις περιοχές που επλήγησαν-1

Από την πλευρά του, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, γνωστοποίησε ότι τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και στις περιφερειακές ενότητες Εύβοιας – Χαλκιδικής. 

Πρωτοφανείς εικόνες σε σχολείο στη Φιλαδέλφεια

Στο μεταξύ, πρωτοφανείς εικόνες καταγράφηκαν σήμερα το μεσημέρι σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου οι μαθητές αναγκάστηκαν να φτιάξουν γέφυρα με θρανία, προκειμένου να βγουν από τις πλημμυρισμένες τάξεις. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News