Κοινωνία Παρασκευή 8/10/2021, 18:39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Προσωρινοί πίνακες για το Πρόγραμμα Κατάρτισης Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων 

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν για τους ανέργους από τη Google Ελλάδας

ΟΑΕΔ: Προσωρινοί πίνακες για το Πρόγραμμα Κατάρτισης Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων 

Στην ανάρτηση των προσωρινών πινάκων με τους επιτυχόντες, τους επιλαχόντες και τους αποκλειόμενους για το διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης Ανέργων για τη Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων στην Ψηφιακή Εποχή, προχώρησε σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, ο ΟΑΕΔ στην ιστοσελίδα του www.oaed.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια. Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι, που αιτήθηκαν συμμετοχή, έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ώρα 19:00, μέχρι και την Τρίτη 12 Οκτωβρίου ώρα 19:00.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης TaxisNet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.oaed.gr/e-services.

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν το λόγο της ένστασης και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν για τους ανέργους από τη Google Ελλάδας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και περιλαμβάνει διαδικτυακή σύγχρονη κατάρτιση διάρκειας 35 ωρών, που θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα δύο εβδομάδων, στις βασικές αρχές επιχειρηματικότητας, προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο και να ξεκινήσουν μια νέα βιώσιμη νεοφυή επιχείρηση (startup).

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News