Κοινωνία Τρίτη 8/12/2020, 06:47
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας

Στα δυτικά και νότια κατά τόπους βροχές και στα δυτικά θαλάσσια-παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικα θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο νότιοι 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική. Από αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στα δυτικά, βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και από τις βραδινές ώρες στα βορειοανατολικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα πειρωτικά ορεινά της δυτικής και κυρίως της βορειοδυτικής χώρας.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση τη νύχτα στα δυτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News