Κοινωνία Τετάρτη 15/09/2021, 08:59
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AEI: Ποιο είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων φοιτητών

AEI: Ποιο είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων φοιτητών

Στο 73% ανέρχεται το ποσοστό των εγγεγραμμένων φοιτητών που έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση ή έχουν νοσήσει όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Παράλληλα, σύμφωνα με την κ. Κεραμέως, το 87% του προσωπικού συνολικά στα ΑΕΙ έχει εμβολιαστεί, όπως και το 91% των μελών ΔΕΠ.

«Πολύ ενθαρρυντικά τα ποσοστά εμβολιασμού στα ΑΕΙ: 73% των εγγεγραμμένων φοιτητών έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση (ή έχουν νοσήσει). 87% του προσωπικού συνολικά έχει εμβολιαστεί. 91% των μελών ΔΕΠ. Εύγε στην ακαδημαϊκή κοινότητα για τη μαζική ανταπόκριση» αναφέρε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η υπουργός.

Όπως έγραφε νωρίτερα σήμερα το moneyreview.gr, με μία τροπολογία που κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στην Βουλή, τα Πανεπιστήμια αποκτούν την δυνατότητα να προσλάβουν προσωπικό με απευθείας ανάθεση και αποκλειστική αρμοδιότητα τον έλεγχο της τήρησης των έκτακτων μέτρων για τη συμμετοχή των φοιτητών κάθε κύκλου σπουδών, καθώς και του τακτικού και έκτακτου διδακτικού προσωπικού των ΑΕΙ στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News