Κοινωνία Κυριακή 6/12/2020, 15:10
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο δελτίου καιρού από την ΕΜΥ

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Έκτακτο δελτίου καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις από τις βραδινές ώρες.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αναμένεται να επηρεαστούν οι παρακάτω περιοχές:

  • Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής, τα νησιά του Ιονίου και από αργά τη νύχτα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος. Στις περιοχές αυτές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι της Δευτέρας.
  • Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και μέχρι το μεσημέρι βαθμιαία η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες.
  • Πρόσκαιρα, από τις πρωινές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησος και οι Κυκλάδες.

Στο μεταξύ, από το πρωί στο Ιόνιο πνέουν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα φθάσουν πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News