Κοινωνία Κυριακή 6/12/2020, 07:09
ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες. Στα δυτικά από το απόγευμα τοπικές βροχές στο Ιόνιο, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τη νύχτα πιθανώς να είναι ισχυρές.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια.

Για την Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. H oρατότητα το πρωί και το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανανατολικοί 3 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Δευτέρα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, από το μεσημέρι στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Γρήγορα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News