Κοινωνία Τρίτη 7/09/2021, 10:26
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 50.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 50.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Δωρεά 50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό  για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές έκανε ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος, αναφέρει ανακοίνωση της οργάνωσης. 

Σημειώνεται, ότι η αποστολή του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου είναι να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, κυρίως σε χώρους όπου ο ίδιος έχει ζήσει και δραστηριοποιείται, όπως η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρο και το Μονακό. Μάλιστα, πριν από 3 χρόνια πραγματοποίησε άλλη μία δωρεά προς τον Ε.Ε.Σ. για το Μάτι, ύψους 50.000 ευρώ. 

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός δήλωσε: «Η συνεισφορά του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξή του στο έργο του Ε.Ε.Σ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την  τεράστια και αφιλοκερδή προσφορά του.»

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News