Κοινωνία Παρασκευή 4/12/2020, 06:48
ΚΑΙΡΟΣ

Kαταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Kαταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Ισχυρές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες 7 με 8 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην Αττική. Τα φαινόμενα που κατά περιόδους θα είναι ισχυρά από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα κατά περιόδους θα είναι ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News