Κοινωνία Τρίτη 10/08/2021, 09:28
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΣΘ: Φαρμακευτικό υλικό και οικονομική στήριξη στις πυρόπληκτες περιοχές

ΦΣΘ: Φαρμακευτικό υλικό και οικονομική στήριξη στις πυρόπληκτες περιοχές

Φαρμακευτικό υλικό πρώτης ανάγκης και οικονομική στήριξη τόσο στους πληγέντες της πύρινης τραγωδίας που συνεχίζει να πλήττει πολλές περιοχές της χώρας μας, όσο και στους ανθρώπους που παλεύουν να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας απέστειλε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του και κατόπιν συνεννοήσεως με το κεντρικό ιατρείο Θεσσαλονίκης του Πυροσβεστικού Σώματος, εστάλη στην Υγειονομική Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος Αθηνών φαρμακευτικό υλικό πρώτης ανάγκης και πιο συγκεκριμένα κολλύρια, κρέμες και αλοιφές για εγκαύματα και βαζελινούχες γάζες για εγκαυματίες.

Επιπλέον, σε συνεννόηση με το δήμο Θεσσαλονίκης που συγκεντρώνει στο χώρο του δημαρχείου είδη πρώτης ανάγκης, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης παραδίδουν κρέμες και αλοιφές για εγκαύματα, καθώς και προστατευτικές μάσκες FFP2.

Τέλος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας, ο ΦΣΘ κατέθεσε ποσό σε λογαριασμό τραπέζης που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των πυρόπληκτων. 

«Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθειά του αποδεικνύοντας το μέσα από τις δράσεις του. Ταυτόχρονα ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους που έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια και να συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας, δείχνοντας για άλλη μία φορά το πνεύμα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί από τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης για κάθε συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News