Κοινωνία Σάββατο 7/08/2021, 22:08
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Στην Εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα

Χαρδαλιάς: Στην Εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα

«Η μάχη συνεχίζεται σε όλα τα πύρινα μέτωπα», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σε νεότερη ενημέρωση.

«Στην Εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα με μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», καθώς -όπως είπε- δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, τονίζοντας ότι στο «βόρειο τμήμα η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη» και πως «σε ετοιμότητα το Λιμενικό για το ενδεχόμενο εκκενώσεων»

«Με τιτάνια προσπάθεια χθες ολόκληρη τη νύχτα και όλη την ημέρα σήμερα, οι άνθρωποι που μάχονται στα πολλαπλά μέτωπα έχουν καταφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή να περιορίσουν την πυρκαγιά στην Αττική», είπε.

«Οι καταστροφές είναι μεγάλες», σημείωσε για να πει ότι «η αποκατάσταση όλων των πληγέντων θα είναι η πρώτη πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης. Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες».

Πρόσθεσε ότι στην Αττική σημειώθηκαν δεκάδες αναζωπυρώσεις, «αλλά όλες αντιμετωπίστηκαν» από ισχυρές δυνάμεις. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι σε σύσκεψη αποφασίστηκε η ολονύχτια επιτήρηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε περιοχές της Αττικής για τον κίνδυνο των αναζωπυρώσεων.

Πολλές αναζωπυρώσεις υπάρχουν σε Ηλεία και Φωκίδα.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News