Κοινωνία Σάββατο 7/08/2021, 15:46
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολομέλεια προέδρων δικηγορικών συλλόγων: Συνδράμει οικονομικά για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Ολομέλεια προέδρων δικηγορικών συλλόγων: Συνδράμει οικονομικά για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Τραπεζικό λογαριασμό ανοίγει η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδας συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών και καλεί όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας να συνδράμουν οικονομικά, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Όπως έγινε γνωστό, η Ολομέλεια θα καταθέσει στο λογαριασμό αυτό το ποσό των 10.000 ευρώ.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την συμμετοχή και του προέδρου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Χρ. Κληρίδη, προκειμένου να συζητήσει τους τρόπους συμβολής του δικηγορικού σώματος στην αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Η πατρίδα μας βιώνει μία ανυπολόγιστη εθνική και οικολογική καταστροφή , λόγω των πυρκαγιών που κατακαίουν μεγάλο μέρος της χώρας, με τεράστιες επιπτώσεις στη ζωή των πολιτών, στο περιβάλλον, στην οικονομία και στο μέλλον των επόμενων γενεών. Στην αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της καταστροφής, το δικηγορικό σώμα θα συμβάλλει συντεταγμένα με όλες του τις δυνάμεις, όπως, άλλωστε, έχει πράξει και κατά το παρελθόν, σε ανάλογες περιπτώσεις (2007 Ηλεία, 2018 Μάτι κλπ)» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News