Κοινωνία Κυριακή 18/07/2021, 16:17
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 30χρονος

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου οδηγείται ο 30χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης συντρόφου του

Φολέγανδρος: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 30χρονος

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 30χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης συντρόφου του στη Φολέγανδρο, και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής o 30χρονος επιβαίνοντας με την 26χρονη σε Ι.Χ. αυτοκίνητο καυγάδισαν, εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή και όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα, την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα.

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 26χρονης αποδίδεται σε πνιγμό.

Όπως είπε ο 30χρονος στους αστυνομικούς, ο ίδιος και η 26χρονη τσακώνονταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ βρίσκονταν σε κίνηση με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές, ήταν αφυδατωμένος και σε κακή κατάσταση, ενώ όσα έλεγε ήταν ακατάληπτα, καθώς βρισκόταν σε σύγχυση. Το μόνο που φέρεται να είπε είναι πως «ήταν η κακιά η ώρα» και «μαλώσαμε, χάλασε η φάση».

Κάτοικοι του νησιού που είχαν δει το ζευγάρι τις προηγούμενες μέρες δήλωσαν ότι η συμπεριφορά του προς την 26χρονη ήταν άκομψη και πως υπήρχε ένταση μεταξύ τους.

Moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News