Κοινωνία Δευτέρα 12/07/2021, 21:07
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Επαινος στους αστυνομικούς που εξυχνίασαν την υπόθεση «Γλυκά Νερά»

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Επαινος στους αστυνομικούς που εξυχνίασαν την υπόθεση «Γλυκά Νερά»

Τους αστυνομικούς που εργάστηκαν και συνέβαλαν στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 20χρονης, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά, τίμησαν, σε σημερινή ειδική εκδήλωση, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχαρίστησε τους Αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τις άοκνες προσπάθειες, την εμμονή και την αφοσίωση στο να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τον δράστη αυτού του εγκλήματος, που όπως είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη λέγοντας πως χάρη στις δικές του ικανότητες διοίκησης μπόρεσαν οι Αξιωματικοί να ασκήσουν τα καθήκοντα τους ευσυνείδητα, ανεξάρτητα χωρίς πιέσεις και «τελικά να έχουμε σημαντικά, θετικά αποτελέσματα».

Ο κ. Υπουργός και ο κ. Αρχηγός έδωσαν τιμητικό έπαινο σε όλους τους Αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που εργάστηκαν νυχθημερόν, προκειμένου να εξιχνιάσουν αυτό το σοκαριστικό έγκλημα, με θύμα την 20χρονη μητέρα.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News