Κοινωνία Κυριακή 27/06/2021, 08:18
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσωνας: Έως 41 βαθμούς Κελσίου σήμερα

Πολύ ζεστός και σήμερα ο καιρός

φωτ. ΑΠΕ ΜΠΕ

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες με μέγιστες θερμοκρασιες τους 40 – 41 βαθμούς στα ηπειρωτικά, βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά τις μεσημβρινές ώρες, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, και θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα αλλά με μικρή πτώση στα βόρεια, αναμένουμε για σήμερα, σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo και του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Πιο αναλυτικά, προβλέπεται ηλιοφάνεια με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται νεφώσεις στα βόρεια με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 34 βαθμούς), 26 έως 39-40 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 41 βαθμούς), 22 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 37 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 38-39 βαθμούς στην Κρήτη, 24 έως 38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News