Κοινωνία Τρίτη 22/06/2021, 07:36
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Τοπικές καταιγίδες αλλά και υψηλές θερμοκρασίες την Τρίτη

Καιρός: Τοπικές καταιγίδες αλλά και υψηλές θερμοκρασίες την Τρίτη

Τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας, πιθανές χαλαζοπτώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας στους 37-39 βαθμούς θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για την Τρίτη. Άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας. Παράλληλα, αστάθεια θα επικρατήσεις τις θερμές ώρες της ημέρας σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες και πιθανόν τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 37, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 39 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 39 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 35 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 33 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35-36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα νότια τμήματα του Αιγαίου δυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34-35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News