Κοινωνία Κυριακή 20/06/2021, 10:19
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Οι καταθέσεις, η εφαρμογή στο κινητό και η μικρή Λυδία

Γλυκά Νερά: Οι καταθέσεις, η εφαρμογή στο κινητό και η μικρή Λυδία

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για το φρικιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και το πώς ο 33χρονος καθ’ομολογία δολοφόνος της 20χρονης προσπάθησε να εξαπατήσει τις αρχές, για να προδοθεί από τα ίδια του τα λάθη. 

Ο κατηγορούμενος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη και παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ κρατείται μόνος σε κελί στον 7ο όροφο. Σήμερα το πρωί την ΓΑΔΑ επισκέφτηκε ο συνήγορός του Βασίλης Σπύρου, ο οποίος, δήλωσε στην ΕΡΤ πως ενημέρωσε τον κατηγορούμενο για τη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Ανηλίκων για τη μικρή Λυδία.

Όπως είπε ο κ. Σπύρου, ο δράστης υποστηρίζει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά το παιδί και να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που θα συναποτελείται από τις δύο οικογένειες, τόσο της δικιάς του όσο και της Καρολάιν και όχι σε καποιο ίδρυμα.

Ο 33χρονος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος στην προανακριτκή απολογία του για τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη ακόμη κι από τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών στους οποίους τόσες μέρες έλεγε ψέματα κι έπαιζε θέατρο γιατί όπως είπε δεν ήθελε να πάει φυλακή και να μείνει μόνο του το παιδί του. 

Την ίδια ώρα, συντετριμμένη είναι η οικόγεια της Καρολάιν ενώ η μητέρα της στην κατάθεσή της ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καταλάβει πως υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Μέσω οικογενειακής φίλης ζήτησε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τον πόνο της για να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η περίεργη εφαρμογή στο κινητό 

Φίλη της άτυχης Καρολάιν δήλωσε στις αστυνομικές αρχές ότι είχαν βρεθεί μία ημέρα πριν από την δολοφονία. «Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει», κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Τους είπε πως ήρθε στη συνάντηση με το μωρό και δεν έκρυβε ότι είναι ταραγμένη. 

Επιπλέον ανέφερε πως το ζευγάρι είχε ένα «παράξενο δέσιμο». «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News