Κοινωνία Παρασκευή 18/06/2021, 10:03
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Ο διάλογος των αστυνομικών με τον 32χρονο πιλότο

Γλυκά Νερά: Ο διάλογος των αστυνομικών με τον 32χρονο πιλότο

Τον διάλογο που είχαν στην Αλόννησο οι αστυνομικοί με τον 32χρονο πιλότο, σύζυγο και καθ’ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, λίγο πριν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε δημοτική σύμβουλος του νησιού, που βρισκόταν στο μνημόσυνο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 η Χαρίκλεια Θεοδώρου ανέφερε ότι τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε νέος ύποπτος. «Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει» ανέφερε. 

«Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι» συνέχισε η κ. Θεοδώρου. 

Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη με την εξέλιξη «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα… Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν» είπε. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News