Κοινωνία Πέμπτη 17/06/2021, 19:31
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποια είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν

Αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποια είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν

Νέα στοιχεία προέκυψαν στην έρευνα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με αποτέλεσμα ο 32χρονος πιλότος να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει. 

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η οποία επιβεβαίωσε την ύπαρξη νέων στοιχείων, κλιμάκιο μετέβη στην Αλόννησο, προκειμένου να μεταφέρει τον πιλότο στην Αθήνα, όντας ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης.

Τα στοιχεία αυτά «δεν μπορούν να περιμένουν» και η μεταφορά θα μπορούσε να είχε γίνει από χθες, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, η αστυνομία σεβάστηκε την επιθυμία του 32χρονου να παραστεί στο μνημόσυνο για την εκλιπούσα.

Τα τρία νέα ευρήματα που πυροδότησαν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ήταν: 

  • Το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Κάρολαιν, το οποίο φέρεται να έχει καταγράψει παλμούς, την ώρα που η μαρτυρία του συζύγου της θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.
  • Η αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού, από την οποία προέκυπτε απόκλιση συγκριτικά με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος, ο οποίος έχει παραθέσει συγκεκριμένη ώρα φυγής των δραστών και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι διαψεύδονταν τα εργαστηριακά δεδομένα.
  • Η «ύποπτη» δραστηριότητα που κατεγράφη στο κινητό του την ώρα του περιστατικού, στο οποίο, ωστόσο, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση έχει κληθεί να καταθέσει ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Στα στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε εκφραστεί τα τελευταία 24ωρα αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News