Κοινωνία Τετάρτη 2/12/2020, 12:38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβάλλεται επ’ αόριστον η δίκη του Νότη Σφακιανάκη

Φωτ. Intime

Aναβάλλεται επ΄αόριστον η δίκη του Νότη Σφακιανάκη έπειτα από συνεννόηση του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια με την Εισαγγελία. Ο τραγουδιστής, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Κυριακής, επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, η δικογραφία που σχηματίστηκε για τον τραγουδιστή, για τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών προς ίδια χρήση, δεν εισήχθη προς εκδίκαση σήμερα καθώς δεν είναι από αυτές για τις οποίες επιτρέπεται η διεξαγωγή τους στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία.

«Πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η  εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση» αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News