Κοινωνία Τετάρτη 2/12/2020, 06:41
ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά και νότια και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας τις πρωινές ώρες.

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, βαθμιαία στα ηπειρωτικά πλην της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τις Κυκλάδες, λίγα χιόνια στα ορεινά και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά από το μεσημέρι στο Ιόνιο θα ενταθούν.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 στο Ιόνιο 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News