Κοινωνία Τετάρτη 26/05/2021, 10:38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαινίστηκε το ανοικτό θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Ανακαινίστηκε το ανοικτό θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του κεντρικού ανοιχτού θεάτρου που βρίσκεται εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», εν όψει και της επικείμενης επαναλειτουργίας των θεάτρων και των λοιπών πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Ανακαινίστηκε το ανοικτό θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»-1

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, η αποκατάσταση του θεάτρου έγινε, από τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, μετά από σχετική αρχιτεκτονική μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας του Φορέα, με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και την εναρμονισμένη ενσωμάτωση των χρωμάτων με τον περιβάλλοντα χώρο του Πάρκου.

«Το Μητροπολιτικό Πάρκο ‘Αντώνης Τρίτσης’ μετεξελίσσεται σε ένα πρότυπο περιβαλλοντικό κέντρο, σε ένα χώρο άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης, για όλους τους πολίτες της Αττικής οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του, πάντα υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Όπως σημείωσε, «οι θεατρικές παραστάσεις που θα φιλοξενήσει ο ανακαινισμένος χώρος του Μητροπολιτικού Πάρκου, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του Πάρκου να απολαύσουν ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα, σ΄ένα χώρο όμορφο, καθαρό και λειτουργικό».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News