Κοινωνία Τρίτη 1/12/2020, 11:25
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συσκέψεις σε Έδεσσα, Γιαννιτσά, Βέροια και Δράμα για τον περιορισμό του κορωνοϊού

Συσκέψεις σε Έδεσσα, Γιαννιτσά, Βέροια και Δράμα για τον περιορισμό του κορωνοϊού

Στην Έδεσσα, τα Γιαννιτσά και τη Βέροια Δράμα θα βρεθούν σήμερα οι επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη υπηρεσιών με κομβικό ρόλο στον περιορισμό της διασποράς του SARS-CoV-2 με σκοπό την υποστήριξη των τοπικών αρχών και τη βελτίωση του συντονισμού όλων των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών.

Στο κλιμάκιο συμμετέχουν ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης, ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο επικεφαλής της Π.Υ Θεσσαλονίκης της ΕΑΔ, Αλέξανδρος Κελεσίδης και ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ, Δημήτρης Πύρρος.

Θα πραγματοποιηθεί σειρά συσκέψεων με τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον δήμαρχο Έδεσσας, Δημήτριο Γιάννου, τον δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο και τον δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.

Στις συναντήσεις θα συμμετέχουν επίσης πρόεδροι τοπικών Επιμελητηρίων και επαγγελματικών συλλόγων, αιρετά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι προϊστάμενοι των ελεγκτικών μηχανισμών των δημοτικών και περιφερειακών αρχών.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News