Κοινωνία Παρασκευή 14/05/2021, 10:06
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης

Στην Αλόννησο, τον τόπο όπου μεγάλωσε, κηδεύεται σήμερα η 20χρονη που δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειάς της στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Τρίτης.

Για το έγκλημα παρενέβη χθες ο Άρειος Πάγος, με τον εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα να ζητά από τους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών την αξιοποίηση κάθε δικονομικής δυνατότητας προκειμένου να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και να εντοπιστούν οι δράστες.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Στο «μικροσκόπιο» έχει μπει υλικό από κάμερες ασφαλείας με στόχο να χαρτογραφηθεί το δρομολόγιο που ακολούθησαν, αλλά και κάθε άλλη λεπτομέρεια που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ κάμερα ασφάλειας φαίνεται πως έχει καταγράψει ύποπτο άτομο να κινείται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του ζευγαριού τα ξημερώματα της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχώρησε στην επικήρυξη των δραστών με 300.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News