Κοινωνία Πέμπτη 13/05/2021, 10:19
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οδηγός Καριέρας 2021» με την Κυριακάτικη Καθημερινή

«65+1 συμβουλές που πρέπει να ξέρεις για την εργασία σήμερα»

«Οδηγός Καριέρας 2021» με την Κυριακάτικη Καθημερινή

Την Κυριακή 16 Μαΐου κυκλοφορεί το ειδικό ένθετο του kariera.gr ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2021 «65+1 συμβουλές που πρέπει να ξέρεις για την εργασία σήμερα» μαζί με την Κυριακάτικη έκδοση της Καθημερινής.

Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν και μάλιστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2021, από την ομάδα του kariera.gr, του μεγαλύτερου website για την εργασία στην Ελλάδα, έρχεται για να σε κατευθύνει σωστά και υπεύθυνα στο δύσκολο αλλά και ταυτόχρονα συναρπαστικό κομμάτι της αγοράς εργασίας. Η πανδημία έχει καταστήσει τη σημερινή εποχή πιο δύσκολη, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η κρίση γεννά ευκαιρίες και εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος να τις εκμεταλλευτείς. Η εξεύρεση εργασίας απαιτεί χρόνο, σωστό προγραμματισμό και στόχο. Απαιτεί όμως και να ακολουθείς τις τάσεις της εποχής. 

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ  απευθύνεται σε όλους αλλά κατά βάση σε όσους βρίσκονται στα αρχικά́ στάδια της καριέρας τους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Θεόφιλος Βασιλειάδης, Founder & Chairman του kariera,gr «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα βήματα που μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην επόμενη μέρα, με μια σειρά́ από́ συμβουλές για το πώς να βρείτε τον πιο ταιριαστό́ σε εσάς επαγγελματικό́ δρόμο». 

Ένας χρήσιμος λοιπόν οδηγός που σε βοηθάει να αφουγκραστείς την αγορά εργασίας, να χαράξεις τη σωστή πορεία και να χτίσεις σωστά το εργασιακό σου προφίλ. Μην ξεχνάς ότι η επίτευξη των στόχων απαιτεί προσήλωση και δυναμισμό και μια συνεχή ανάδειξη και βελτίωση των θετικών στοιχείων του χαρακτήρα σου. Αυτά, όπως θα ανακαλύψεις και μέσα από τον οδηγό, είναι τα προσόντα που αναζητούν οι περισσότεροι recruiters. Προετοιμάσου σωστά για την μεγάλη μάχη, κάνε το βιογραφικό σου να ξεχωρίζει, δικτυώσου και μάθε τα πάντα για τις εργασίες που σε ενδιαφέρουν. 

«Οδηγός Καριέρας 2021» με την Κυριακάτικη Καθημερινή-1

Βρες στον οδηγό τις 65+1 πολύτιμες συμβουλές για την εργασία σήμερα, καθώς επίσης και:

  • Not-to-miss tips από recruiters
  • Αναπτυσσόμενους κλάδους
  • Απόψεις από leaders της αγοράς
  • Έρευνες και τάσεις για την αγορά εργασίας
  • Επιλογές για εκπαίδευση, upskilling & reskilling
  • Δεκάδες εταιρείες που προσλαμβάνουν και οι άνθρωποί τους
  • Τους πιο Επιθυμητούς Εργοδότες στην Ελλάδα
  • Intern & Trainee Προγράμματα
  • Remote & Distributed Work

Στο δεύτερο μέρος του Οδηγού Καριέρας, υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που λένε πράγματα που είναι χρήσιμο να ξέρεις για να διεκδικήσεις μια καριέρα εκεί. Επιτυχημένοι επαγγελματίες μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας τους, τη διαδρομή τους και τη συνεχή προσπάθεια που απαιτεί η αγορά εργασίας. 

Μην ξεχνάς ότι η επαγγελματική επιτυχία είναι μια προσπάθεια, που κτίζεται μέσα από έναν δρόμο με εμπόδια και  δυσκολίες. Προετοιμάσου σωστά. Διάβασε τον ΟΔΗΓΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2021, αναζήτησε σωστά τη θέση που σου ταιριάζει και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!

Κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής, στις 16 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News