Κοινωνία Δευτέρα 26/04/2021, 11:35
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαιρία τη Μ. Εβδομάδα – Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Καλοκαιρία τη Μ. Εβδομάδα – Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται τη Μεγάλη Εβδομάδα, με τον υδράργυρο να αναμένεται πως θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου τη Μεγάλη Παρασκευή σε κάποιες περιοχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr η Μεγάλη Εβδομάδα θα κυλήσει με γενικά καλές καιρικές συνθήκες. Συγκεκριμένα αναμένεται ηλιοφάνεια που θα εναλλάσσεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, ενώ κάποια φαινόμενα που αναμένονται κυρίως τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04) θα είναι τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα από τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04).

Στην εικόνα που ακολουθεί παρουσιάζεται η μέγιστη θερμοκρασία που αναμένεται έως και το Μέγα Σάββατο (01/05) σε πέντε επιλεγμένες πόλεις της χώρας. Όπως φαίνεται σε αυτή, σε αρκετές περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία από τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4) κι έπειτα θα πλησιάσει ή ακόμη και θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Καλοκαιρία τη Μ. Εβδομάδα – Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία-1

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News