Κοινωνία Δευτέρα 19/04/2021, 21:39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Έμεινε αβοήθητη 5 μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγό της

Κρήτη: Έμεινε αβοήθητη 5 μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγό της

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα -με ένα νεκρό, και μια γυναίκα να χαροπαλεύει- σημειώθηκε στην Κρήτη, επί του ΒΟΑΚ κοντά στο ύψος του Μπαλί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του ζευγαριού μόλις το μεσημέρι του Σαββάτου, εντοπίζοντας νεκρό σε ένα χαντάκι, έναν 42χρονο άνδρα, ενώ κοντά του βρέθηκε η 32χρονη σύζυγός του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Η γυναίκα, που βρέθηκε μέτρα μακριά του αβοήθητη επί μέρες, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι ο 42χρονος είχε επί ώρες τις αισθήσεις του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Η οικογένειά που δεν είχε επικοινωνία τα τελευταία 24ώρα με το ζευγάρι δήλωσε την εξαφάνιση τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Την ίδια ώρα κινητοποιήθηκαν οι φίλοι του ζευγαριού στην Κρήτη. Φίλος τους «χτένισε» την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή και εντόπισε το ζευγάρι.

Ακόμα πιο τραγικό ήταν το γεγονός ότι απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης έκαναν εργασίες, άκουσαν κάποια βογγητά, αλλά νόμιζαν ότι ήταν κάποια ζώα.

Το ζευγάρι που ζούσε στην Ιεράπετρα, επέστρεφε από δουλειά στα Χανιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο φίλος του ζευγαριού που τους εντόπισε ανέφερε: «Είδα την εξάτμιση μιας μηχανής κατεβαίνω λίγο πιο κάτω είδα μια ρόδα και μετά τη μηχανή του Νάθαν του φίλου μου και μετά την τσάντα της φίλης του». 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News