Κοινωνία Τρίτη 13/04/2021, 13:08
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει την Πέμπτη το νέο mega εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα

«Αυτοψία» Ν. Χαρδαλιά στις εγκαταστάσεις του κέντρου στον Οργανισμού Λιμένος Πατρών

Φωτ. Intime

Στην Πάτρα μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τελική αυτοψία στο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών.

Η λειτουργία του νέου κέντρου ξεκινά την Πέμπτη με 16 εμβολιαστικές γραμμές. Το νέο κέντρο, που χωροθετήθηκε και εξοπλίστηκε με ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας, εκτιμάται ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτάχυνση των εμβολιασμών στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Χαρδαλιάς θα έχει επίσης συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και θα προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο τη βέλτιστη προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος και όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας εν όψει αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού σώματος, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, θα συμμετάσχουν επίσης ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νήσων του Π.Σ., Υποστράτηγος Γεώργιος Πουρνάρας, ο Διοικητής Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Ανδρέας Στεμπίλης, καθώς και οι Διοικητές των αντίστοιχων περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News