Κοινωνία Σάββατο 10/04/2021, 21:26
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οπτικό υλικό εξετάζουν οι αρχές

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οπτικό υλικό εξετάζουν οι αρχές

Υλικό από κάμερα κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ το οποίο και εξετάζουν στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν στοιχεία για τους δράστες της μαφιόζικης επίθεσης, έχουν σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές.

Η έρευνα επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι δράστες το σημείο, αλλά και πώς διέφυγαν από αυτό, καθώς και αν άλλαξαν μεταφορικό μέσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει το τηλέφωνο και ο υπολογιστής του δημοσιογράφου, καθώς και τα κείμενα που έχει γράψει τελευταία στην ιστοσελίδα bloko.gr, της οποίας ήταν ιδιοκτήτης και διαχειριστής, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στο κίνητρο του εγκλήματος.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε συνολικά 10 σφαίρες. Όπως προκύπτει από τη νεκροψία, το θύμα δέχθηκε έξι σφαίρες στον θώρακα, δύο στο κεφάλι, μία στον λαιμό και μία στην αριστερή παλάμη.

Τα τραύματα στο κεφάλι, σύμφωνα με την έκθεση, προκλήθηκαν τελευταία, κάτι που επιβεβαιώνει μαρτυρία από τον τόπο του εγκλήματος, που ανέφερε πως ο δολοφόνος πριν φύγει πυροβόλησε το πεσμένο στο πεζοδρόμιο θύμα στο κεφάλι, δίνοντας του τη χαριστική βολή.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News