Κοινωνία Δευτέρα 5/04/2021, 13:01
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη κατηγορούμενη

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το περιστατικό

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη κατηγορούμενη

Ομολόγησε η 35χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ι.Π. στις 20 Μαΐου του 2020, στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα -μία υπόθεση η οποία είχε προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Ενώπιον του ανακριτή -και σχεδόν έναν χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό- η 35χρονη παραδέχθηκε τις πράξεις της, αποδεχόμενη ότι ήταν η δράστις της πρωτοφανούς επίθεσης.

Στην πρώτη απολογία της, στις 16 Ιουνίου 2020, η ίδια είχε κάνει χρήση του δικαιώματος σιωπής, ενώ ο συνήγορός της είχε υποστηρίξει ότι η εντολέας του θα απολογηθεί σ’ άλλο χρόνο.

Στη συμπληρωματική της απολογία, η οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, η προσωρινά κρατούμενη ομολόγησε την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έκανε. Αιτιολόγησε δε, την επίθεση, ισχυριζόμενη ότι θεωρούσε το θύμα υπεύθυνο για την κακή εξέλιξη που είχε μία ερωτική σχέση της.

«Με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή μετά έφυγε τρέχοντας από τη γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση. Εγώ αρχικά κοίταξα τη μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρευστο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο, ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους, για βοήθεια» είχε περιγράψει η 34χρονη Ι.Π., κατά την κατάθεσή της στις εισαγγελικές αρχές.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News