Κοινωνία Παρασκευή 2/04/2021, 14:13
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: Οι ενεργειακές μπάρες της 3S, SCHOOL, SYNERGY SNACKS στο Δημαρχείο της Αθήνας

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: Οι ενεργειακές μπάρες της 3S, SCHOOL, SYNERGY SNACKS στο Δημαρχείο της Αθήνας

Τον 24χρονο Μιχάλη, ιδρυτικό μέλος αλλά και εργαζόμενο της ομάδας «3S, SCHOOL, SYNERGY SNACKS», υποδέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δημαρχείο της Αθήνας, σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. 

Η «3S» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ) ένταξης που δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο από υποστηρικτικούς γονείς και αξιέπαινους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου.

Έχοντας αποφοιτήσει από το Ειδικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, με ειδίκευση στη μαγειρική- ζαχαροπλαστική ο Μιχάλης και τα άλλα παιδιά της «SCHOOL, SYNERGY SNACKS» δημιουργούν ενεργειακές μπάρες σε τρεις γευστικές παραλλαγές. Η συνταγή παραχωρήθηκε από τον γνωστό σεφ Ηλία Μαμαλάκη που βοήθεια την ομάδα από την αρχή.

Τις γλυκές αυτές δημιουργίες, μαζί με βραχιολάκια της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων και την κορδέλα πέτου, πρόσφερε ο 24χρονος Μιχάλης στον Κώστα Μπακογιάννη.  Ο Δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε θερμά τον Μιχάλη και  ενθάρρυνε ακόμη θερμότερα όσους συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία να συνεχίσουν να διεκδικούν θέση και ρόλο σε μια ανοικτή, υποστηρικτική κοινωνία.

Το χρηστικό δώρο του Δημάρχου Αθηναίων στον Μιχάλη ήταν μια μάσκα προστασίας από τον κορωνοιό με το λογότυπο του Δήμου Αθηναίων αλλά και μια κούπα.  

Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε και στους γονείς του Μιχάλη τον σεβασμό του, για την προσπάθεια τους να ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες του ρόλου τους καθώς είναι και εργαζόμενοι του Δήμου.  

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News