Κοινωνία Τρίτη 23/03/2021, 14:11
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 1.935 προσλήψεις στις ΤΟΜΥ

Διαβάστε την προκήρυξη

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 1.935 προσλήψεις στις ΤΟΜΥ

Προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 1.935 θέσεις διετούς διάρκειας στις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) δημοσίευσε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Πρόκειται, ειδικότερα, για προσλήψεις ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας. Προβλέπεται δε, η δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του συγχρηματοδοτούμενο προγράμματος για τις ΤΟΜΥ.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω διαδικασία, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτυακού τόπου του υπουργείου Υγείας (tomy.moh.gov.gr) αίτηση συμμετοχής από τις 29 Μαρτίου και ώρα 9.00 έως τις 12 Απριλίου και ώρα 23.59.

Οι υποψήφιοι πρέπει στη συνέχεια να αποστείλουν με συστημένη επιστολή ή να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή δια νομίμου αντιπροσώπου τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο υπουργείο Υγείας. 

Η προθεσμία υποβολής της τελικής εξατομικευμένης φόρμας υποβολής αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά εκπνέει με την πάροδο της 16ης Απριλίου.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη του ΑΣΕΠ

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News