Κοινωνία Παρασκευή 19/03/2021, 13:09
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο – Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο – Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από δυνατούς ανέμους προβλέπεται από αύριο Σάββατο από τα βορειοδυτικά.

Αναλυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη δυτική Μακεδονία, τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Επίσης χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Την Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα τις πρωινές και εκ νέου από τις απογευματινές ώρες. Επίσης τα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη. Την ίδια μέρα χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και στη δυτική Μακεδονία.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά τόπους τη Δευτέρα στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Επίσης χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα βορειοδυτικά ημιορεινά.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News