Κοινωνία Σάββατο 27/02/2021, 17:34
ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Σοβαρή επιδείνωση της υγείας του Δ. Κουφοντίνα

Σοβαρή επιδείνωση της υγείας του Δ. Κουφοντίνα

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του πολυϊσοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν σήμερα το απόγευμα.

«Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας Δημήτριος Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021,» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τον 11 φορές καταδικασθέντα σε ισόβια που είναι εδώ και εβδομάδες σε απεργία πείνας και πλέον και δίψας.

«Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων ιατροφαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών», προστίθεται στην ενημέρωση, την οποία υπογράφει ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Ι. Κολοκυθάς.

«Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα», επισημαίνει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News