Κοινωνία Τρίτη 16/02/2021, 16:59
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Ποιες περιοχές της Αττικής δεν έχουν ρεύμα

Πολλά προβλήματα από την πτώση δέντρων

Ποιες περιοχές της Αττικής δεν έχουν ρεύμα

Συνεχίζονται τα σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της Αττικής, το οποίο έχει επηρεαστεί δυσμενώς από την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, προβλήματα ηλεκτροδότησης παρατηρούνται στις εξής περιοχές:

Ηλιούπολη, Παπάγου, Χαλάνδρι, Αγ. Απόστολοι Καλάμου, Άγιος Στέφανος, Πετρούπολη, Γλυφάδα, Περιστέρι, Ίλιον, Βριλήσσια, Κάτω Κηφισιά, Μαρούσι, Δαχτυλίδι Αμαρουσίου, Λούτσα, Παλαιό Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Γραμματικό, Αγία Παρασκευή, Πολύδροσο, Διόνυσος, Καπανδρίτι, Κιούρκα, Καλογρέζα, Μενίδι, Νέο Ηράκλειο, Σκαραμαγκάς, Σαλαμίνα, Αυλώνας, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση

Η πλειοψηφία των βλαβών αφορά σε ζημιές  από την πτώση δέντρων, τα οποία υποχωρούν υπό το βάρος του χιονιού.

Στην Εύβοια, την ίδια ώρα, τα συνεργεία του Διαχειριστή συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης, έχουν επανηλεκτροδοτήσει τα μεγαλύτερα χωριά, όπως Κεχριές, Ροβιές, Μαντουδι και Προκόπι.

Έως το βράδυ αναμένεται και η επανασύνδεση των από το κεντρικό έως και το βόρειο τμήμα, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι πυκνές χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν έως τουλάχιστον το βράδυ της Τρίτης, επηρεάζοντας την Αττική, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News