Κοινωνία Δευτέρα 15/02/2021, 11:05
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία: Νέα έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μ. Χρυσοχοΐδη

Φωτ. Intime

Νέα έκτακτη συντονιστική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11.00, στο κτίριο Φάρος της Πολιτικής Προστασίας υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την αποτίμηση της κατάστασης στο μέτωπο της κακοκαιρίας και τον συντονισμό των συναρμόδιων φορέων,

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος.

Στη σύσκεψη θα λάβουν επίσης μέρος οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής και Πελοποννήσου. Παρόντες θα είναι επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Θεοδόσιος Δημακογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου.

Επιπλέον, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News