Κοινωνία Τρίτη 2/02/2021, 18:58
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Διαψεύδει τις φήμες περί παραίτησης

Ανακοίνωση Δημήτρη Λιγνάδη

φωτ.: Intime News

«Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου», σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος παραμένει στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, διαψεύδοντας τη φημολογία που αναπτύχθηκε νωρίτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία».

Ανακοινωση ΥΠΠΟ

Ως παραπλανητικές χαρακτηρίζει τις όποιες «αξιόπιστες πληροφορίες» περί παραίτησης στελέχους του Εθνικού Θεάτρου, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

«Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη “αξιόπιστη πληροφορία” είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες».

Αφορμή για την ανακοίνωση του υπουργείου στάθηκαν δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν λόγο για παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News