Κοινωνία Παρασκευή 29/01/2021, 13:14
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: 10 υποτροφίες συνολικού ύψους 150.000 ευρώ για μεταπτυχιακές σπουδές

Φωτ. Unsplash (Annie Spratt)

Τη χορήγηση δέκα υποτροφιών μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου και πλήρους μονοετούς φοίτησης, ύψους 15.000 ευρώ έκαστη, ανακοίνωσε η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Οι υποτροφίες αφορούν σπουδές σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 – με έναρξη φοίτησης το φθινόπωρο του 2021.

Η χορήγηση των υποτροφιών εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ετησίως και στοχεύει στην υποστήριξη της Παιδείας και τη βελτίωση της ζωής των νέων.

«Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ στέκεται και φέτος, εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης συγκυρίας, κοντά στους νέους της χώρας μας. Η ναυτιλιακή κοινότητα με τη χορήγηση υποτροφιών μεταπτυχιακών φοιτητών για σπουδές σε Πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος, στηρίζει ενεργά τον νευραλγικό τομέα της παιδείας και την ενδυνάμωση των νέων στην προσπάθεια τους για ένα καλύτερο μέλλον» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, Θεόδωρος Βενιάμης.

Για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη υποτροφιών, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως τις 31/03/2021, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα www.syn-enosis.gr ή στο τηλέφωνο 210 4291300.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News