Κοινωνία Πέμπτη 4/07/2024, 19:34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψυχικό: Σαρώνουν για ίχνη το λάπτοπ του θύματος – «Καθαρά» τα δύο όπλα του εκτελεστή

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. μετέβη στη Μύκονο όπου και εντόπισε το σπίτι στο οποίο διέμενε το θύμα, όταν επισκεπτόταν το νησί. Αστυνομικοί εντόπισαν φορητό υπολογιστή του τοπογράφου που θα ερευνηθεί. Δύο «εννιάρια» όπλα αποκάλυψε η βαλλιστική

Ψυχικό: Σαρώνουν για ίχνη το λάπτοπ του θύματος – «Καθαρά» τα δύο όπλα του εκτελεστή

Με δύο όπλα φέρεται να έγινε η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Ψυχικό. 

Oπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση αλλά και από το οπτικό υλικό, ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι ο δράστης χρησιμοποίησε δύο γεμιστήρες, τελικά προκύπτει ότι είχε δύο διαφορετικά εννιάρια πιστόλια, τα οποία έφερε στο τσαντάκι μέσης και τα χρησιμοποίησε σε βάρος του θύματος πριν αυτό προλάβει να αντιδράσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα εν λόγω όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Με βάση την ιατροδικαστική έκθεση, εντοπίστηκαν περίπου 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο σώμα, στο κεφάλι και στο πόδι του 54χρονου θύματος. Ο ιατροδικαστής εντόπισε 15 και πλέον πύλες εισόδου και αντίστοιχες πύλες εξόδου, στοιχείο που δείχνει ότι σχεδόν όλες οι σφαίρες που έριξε ο δολοφόνος βρήκαν στόχο.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις σε Μύκονο και Αθήνα. Κλιμάκιο των ανθρωποκτονιών έχει πάρει καταθέσεις από επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάζονταν το θύμα στη Μύκονο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι που διέμενε ο 54χρονος τοπογράφος όταν επισκεπτόταν τη Μύκονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερευνητές εντόπισαν έναν φορητό υπολογιστή του θύματος, ο οποίος έχει μεταφερθεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News