Κοινωνία Δευτέρα 25/01/2021, 16:48
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και οι ιδιώτες γιατροί θα χορηγούν το εμβόλιο

Και οι ιδιώτες γιατροί θα χορηγούν το εμβόλιο

Συνάντηση σχετικά με τη συμμετοχή των ιδιωτών γιατρών στους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού είχε σήμετα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Όπως ανέφερε ο κ. Κικίλιας, το υπουργείο επεξεργάζεται τη δυνατότητα, η οποία θα υπάρξει σε επόμενο χρονικό διάστημα με ένα πιο «εύκολο» εμβόλιο, να εμπλακούν οι ιδιώτες ιατροί στον εμβολιασμό των ατόμων που δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν.

«Σε αυτή τη μάχη, στην τεράστια προσπάθεια, όπως θα έρχονται τα εμβόλια σύμφωνα με την κοινή ευρωπαϊκή συμφωνία και θα αυξάνονται και οι δόσεις, οι οποίες θα έρχονται στη χώρα μας, όπως και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα εμπλέξουμε όλο και μεγαλύτερο αριθμό συναδέλφων, εμβολιαστών», σημείωσε ο υπουργός.

Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι ο εμβολιασμός γίνεται ικανοποιητικά. «Προφανώς το επόμενο χρονικό διάστημα με ένα σημαντικό αριθμό εμβολίων που έρχονται στη χώρα, όλοι θα μπούμε σε αυτή την εθνική προσπάθεια», πρόσθεσε.

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News