Κοινωνία Σάββατο 16/01/2021, 09:46
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε τμήμα της ΠΑΘΕ

Κακοκαιρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε τμήμα της ΠΑΘΕ

Την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων, στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από την 93,000η χ/θ έως την 121,250η χ/θ (Α/Κ Μαρτίνου) ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας λόγω της κακοκαιρίας.

Επίσης απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων, ισχύει στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σχηματάρι, από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας προς Ν.Ε.Ο. Σχηματαρίου – Χαλκίδας.

Επιπλέον, απαγόρευση υφίσταται και στην Εθνική Οδός Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 25η χ/θ έως την 42η χ/θ, με την κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων να πραγματοποιείται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και στην:

  • Επαρχιακή οδό Λιδωρικίου – Πενταγιούς – Αρτοτίνας,
  • Επαρχιακή οδό Λιδωρικίου – Συκιάς – Αθανασίου Διάκου και
  • Επαρχιακή οδό Μαλανδρίνου – Αμυγδαλιάς – Σώταινας – Μηλιάς – Μακρινής.

Αναλυτική ενημέρωση για τις μετακινήσεις στο οδικό δίκτο στη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων παρέχονται στον ιστότοπο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News