Κοινωνία Σάββατο 16/01/2021, 09:46
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε τμήμα της ΠΑΘΕ

Φωτ. αρχείου Intime

Την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων, στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από την 93,000η χ/θ έως την 121,250η χ/θ (Α/Κ Μαρτίνου) ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας λόγω της κακοκαιρίας.

Επίσης απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων, ισχύει στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σχηματάρι, από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας προς Ν.Ε.Ο. Σχηματαρίου – Χαλκίδας.

Επιπλέον, απαγόρευση υφίσταται και στην Εθνική Οδός Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 25η χ/θ έως την 42η χ/θ, με την κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων να πραγματοποιείται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και στην:

  • Επαρχιακή οδό Λιδωρικίου – Πενταγιούς – Αρτοτίνας,
  • Επαρχιακή οδό Λιδωρικίου – Συκιάς – Αθανασίου Διάκου και
  • Επαρχιακή οδό Μαλανδρίνου – Αμυγδαλιάς – Σώταινας – Μηλιάς – Μακρινής.

Αναλυτική ενημέρωση για τις μετακινήσεις στο οδικό δίκτο στη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων παρέχονται στον ιστότοπο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News