Κοινωνία Τετάρτη 1/03/2023, 20:29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hellenic Train: Στο πλευρό των αρχών και των διασωστών – Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

«Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες» αναφέρει η ανακοίνωση.

Hellenic Train: Στο πλευρό των αρχών και των διασωστών – Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

Ανακοίνωση για την ανείπωτη τραγωδία που έλαβε χώρα μετά τη σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη εξέδωσε η Hellenic Train, στην οποία σημειώνει πως «η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες», ενώ ταυτόχρονα εκφράζει «τα πιο θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τη δέσμευση για πλήρη υποστήριξη τους, καθώς και όλων των επιβατών». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train 

Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες στο σημείο του δυστυχήματος και σε όλα τα νοσοκομεία που φροντίζουν τους τραυματίες.

H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους καθώς και όλων των επιβατών.

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Hellenic Train,
Καθηγητής Dario Lo Bosco

Πηγή: kathimerini.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Στους 38 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί

Eπεισόδια έξω από τα γραφεία της Hellenic Train

Τραγωδία στα Τέμπη: Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων – Βίντεο ντοκουμέντο

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News