Κοινωνία Δευτέρα 4/01/2021, 15:36
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν rapid test σε οδηγούς στον Δήμο Αθηναίων αύριο Τρίτη 05/01

Φωτ: Intime News

Ο Δήμος Αθηναίων Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, αύριο Τρίτη 5 Ιανουαρίου, δήμος Αθηναίων πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), δωρεάν ελέγχους ανίχνευσης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Τα rapid test θα πραγματοποιηθούν από τις 10.00 ως τις 15.00 στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού. Οι οδηγοί θα εισέρχονται στην οδό Ερμού, θα στρίβουν δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης και θα εξέρχονται από την οδό Περσεφόνης.
μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) αύριο, από τις 10.00 ως τις 15.00 στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού. Οι οδηγοί θα εισέρχονται στην οδό Ερμού, θα στρίβουν δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης και θα εξέρχονται από την οδό Περσεφόνης.

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν μόνο σε όσους προσέλθουν στο σημείο με όχημα (αυτοκίνητο ή δίκυκλο), ενώ θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κλπ).
 
Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.
 
Για την ομαλή διεξαγωγή των rapid test και την αποφυγή συνωστισμού, θα διατεθούν κλιμάκια Δημοτικών Αστυνομικών, ενώ με την τοποθέτηση φορητών κώνων, θα δημιουργηθούν δύο σειρές κυκλοφορίας οχημάτων.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News